fbpx

Отворихме врати! Научете повече >>

Екип

Аксел Рюстем

Аксел е персонален треньор с висока привързаност към силовите тренировки и спортната подготовка. Кариерата му започва в началото на 2016 г., а на опита му са се доверили няколко професионални български атлета.
От 2016г. до 2019г. той преминава през различни обучения в Национална Спортна Академия (НСА) “Васил Левски”. Също така, има лиценз за водене на персонални тренировки от Българска федерация по културизъм и фитнес (БФКФ).
Участвал е в международен спортен проект към ЕС, а последното му международно обучение ,проведено през 2019 г, е под ръководството на спортната организация “Perform Better” със световнопризнати специалисти в сферата на спортната подготовка и рехабилитацията.

Христо Велчев

Христо Велчев активно работи като треньор от 2017 година. Зад опитът му се крият атлети и фитнес ентусиасти от различни сфери. Целта му е не е никак лесна. Той иска да помага на възможно повече хора, както в тренировъчния процес, така и извън него, проповядвайки един по-здравословен начин на живот.

Към 2019 година той е 4-ти курс в НСА със специалност треньор по баскетбол, като страстта му е кондиционна подготовка.

Амбициран и готов да помогне и на Вас.

“Промяната започва първо отвътре.”

Вероника Иванова

 

Вероника Иванова има дългогодишна връзка със спорта и по- голямата част от живота ѝ преминава в залата. Занимава се любителски с гимнастика и има интерес към каскадьорството и бойните спортове. В момента изучава кондиционна подготовка в НСА “Васил Левски” изцяло отдадена върху персоналните тренировки.