fbpx

Скоро отваряме врати! Научете повече >>

Скоро отваряме врати!

Opening soon

„Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.“

– Елеонор Рузвелт.

Случаят тук не е по-различен. След много години посветени на това, което обичаме, прекарани в залите от сутрин до вечер сме на път да осъществим една наша мечта. Екипът ни до няколко седмици ще бъде готов да Ви посрещне в новооткрития ни спортен обект. Мечта, която съвсем скоро е на път да стане реалност благодарение на всички, които ни се довериха през годините.

ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИРОВКИ

Ние от NLT вярваме, че нищо не може да се сравни с индивидуалния подход. Всеки човек има различни цели, нужди и опит. Именно затова нашият приоритет ще бъдат индивидуалните тренировки(1:1) и подход към всеки един от Вас. Ние ще ви насочваме, помагайки Ви да подобрите качеството си на живот чрез спорт.

ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

За тези, които желаят да тренират в по-големи групи, екипът ни ще предлага ексклузивни групови занимания, както и специални класове, които ще наблягат върху различни теми, основно имащи за цел да опознаете възможностите на Вашето тяло.

ЛОГИСТИКА

В района на обекта, ще можете да паркирате свободно. А за тези, които имат колела, ще могат да ги оставят пред залата. Достъпът с градски транспорт ще ви позволи бърза и удобна връзка до залата.

Вашето здраве e наш приоритет. Време е да преминем към следващото ниво ЗАЕДНО.